DOORBRAAK 3 Daagse

Wil je meer ENERGIE in je leven, meer RUST in je hoofd, meer GENIETEN van wat er al is of misschien wil je het wel ALLEMAAL? Dan is de doorbraak 3-daagse echt iets voor jou!

 

Je gaat leren hoe jij dingen kan bereiken die onmogelijk leken! 

Als we dingen willen bereiken die onmogelijk leken is de aanpak om dit te doen soms eenvoudiger dan we denken. We moeten gewoon af zien te komen van denkpatronen die ons niet verder helpen, eenvoudig toch? Maar wat we vaak lastig vinden, is om deze bepaalde patronen ook echt te doorbreken. Want we willen wel iets anders en toch lukt dat maar niet, dat maakt het vaak verwarrend! Maar hoe komt dat nou denk je?

Het komt omdat we vaak dingen bewust willen oplossen. We willen snappen wat er aan de hand is en het dan oplossen. Maar situaties zijn vaak niet te veranderen, wat je wel kan veranderen is hoe je ermee omgaat! En toch doen we steeds hetzelfde, maar waarom is dat toch?

Vanuit onze westerse cultuur hebben we vaak geleerd om alles met ons bewuste te doen, ondanks dat we maar voor ongeveer 2% gebruik maken van ons brein. De overige 98% is onbewust en veel interessanter om mee aan de slag te gaan om dingen te bereiken die onmogelijk leken.

Waarom zou ik kiezen voor de DOORBRAAK 3 Daagse?

In onze DOORBRAAK 3 Daagse ga je nu echt los komen van negatieve denkpatronen die een GEWELDIG leven in de weg zitten. Hiervoor in de plaats ga je zelf positieve denkpatronen aanmaken, waardoor jij je steeds een beetje beter gaat voelen en met plezier op weg gaat naar een geweldig leven. 

In dit ontwikkelprogramma maken we gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Mindfulness en nog veel meer ander technieken die succesvol zijn gebleken en ga je leren om zelf de regie te nemen over  je emoties en meer te ontspannen. 

Dit ontwikkelprogramma is alleen geschikt voor mensen die meer rust willen krijgen in hun hoofd, meer in verbinding willen staan met zichzelf en een gelukkiger leven willen leiden.

De DOORBRAAK 3 Daagse is dus niet geschikt voor mensen:
 die liever alles bij het oude laten;
 die het liefst de weg van de minste weerstand kiezen;
 die andere de schuld willen geven over wat er gebeurt in hun leven.

Hoe ziet de DOORBRAAK 3 Daagse eruit?

Op de eerste dag ga je leren hoe je meer en meer kunt ontspannen en onstaat steeds meer rust in je hoofd en lijf. Daarnaast krijg je steeds meer inzicht waardoor de dingen in je leven nog niet gaan zoals je wilt en kom je erachter wat er voor nodig is om dingen te gaan bereiken die onmogelijk leken.

Op de tweede dag ga je vanuit ontspanning en de inzichten die je hebt opgedaan leren negatieve denkpatronen te doorbereken en daar voor in de plaats positieve denkpatronen terugzetten. Deze dag gaat maken dat de lading van dingen wegvalt en er positieve energie voor terug komt.  De ervaring van deze dag is voor de deelnemers intens en bevrijdend, de meesten sluiten met een brede glimlach de dag af, omdat ze zelf hebben ervaren wat de kracht van ons brein is en hoe ze het kunnen beinvloeden.

Op de derde dag raak je nog meer onstpannen en leer je hoe je straks, als je weer terug komt in je eigen drukke leven, zelf kan bepalen hoe je weer terug kan naar het niveau van ontspannenheid die je in deze dagen bereikt hebt. Je leert ook hoe jij je GOED kan voelen zonder reden en gaat een postieve toekomst voor jezelf uitstippelen. 

Wat zijn ervaringen van eerdere deelnemers?

Jeroen - Een beetje zenuwachtig en sceptisch melde ik mij aan voor de doorbraak 3 daagse. Als vader, techneut en productie manager hield ik alle ballen hoog maar had geen ruimte over voor plezier, ontspanning en genieten. Zo doorgaan ging niet meer, dat wist ik en na de drie daagse voelde ik dat ook echt. Daniël nam me vanaf het begin mee in een wereld die ik nooit geleerd had. Ik leerde door inspirerende voorbeelden en theorie hoe ik mijn gedachten en emoties kan beïnvloeden ten gunste van mijzelf. Door verschillende oefeningen ervaarde ik vervolgens dat het ook werkt, ik zag ook meteen het bewijs bij anderen die de oefeningen deden. Daarnaast begon ik steeds meer te ontspannen. Op het einde van de laatste dag voelde ik me volledig relaxed, mijn hoofd was rustig, zeker ook voor mij als ADDer was dat een geweldige ervaring. Na de 3 dagen wist ik dat het dus ook echt anders kan. Het bewustzijn en de ervaringen zijn blijvend voor mij, ben het nu verder aan het toepassen in de praktijk en geniet van alle dingen die ik nu bereik vanuit ontspanning en relaxheid. Deze 3 daagse raad ik zeker iedereen aan!!!

Saskia – Wat een bijzondere, verhelderende en gevarieerde dagen! Binnen no time zag ik mensen een totaal ander mens worden, lichter vooral. Veel interactiviteit en het gebruik van tools zonder dat je persoonlijke verhaal benoemt hoeft te worden! Daniël is een kei van een trainer op alle fronten.

Alex - Jeetje, wat waren dit geweldige dagen. Heb zelf mooie doorbraken ervaren en deze ook bij veel andere deelnemers gezien. Heb er ook een nieuwe familie bij gekregen, want er was zoveel veiligheid in de groep dat ik helemaal mezelf kon zijn en makkelijk contact kon maken met de anderen. Ben zo blij dat ik in deze 3 dagen ben gaan voelen wat ik echt nodig heb, welke patronen niet (meer) helpen en wat ik er aan kan doen on dit te veranderen. Dit is het gewenste en verlangde gevoel waar ik naar zocht en gevonden heb, echt gaaf! Ik ben nu op weg naar meer persoonlijke vrijheid en leef nu steeds meer een leven zonder verkramping. Super bedankt voor het gidsen Daniël!

Lisa – Toen ik binnenkwam zat mijn hoofd zo vol dat ik niks meer voelde en mij lijf was helemaal op. Maar in deze 3 dagen heb ik mezelf weer echt terug gevonden! Ik heb een hele boel negatieve patronen doorbroken en daar ben ik heel blij mee. Toen ik weg ging straalde ik weer en voelde me weer energiek en vrolijk.  Dit kwam ook doordat ik steeds meer rust in mezelf kreeg en nu weer weet wat ik “echt” wil en leuk vind. Ben heel blij dat ik de stap heb genomen om de Doorbraak 3 daagse te gaan doen, want anders had ik nog steeds thuis gezeten van werk. Ben ook dankbaar voor het veilige gevoel wat deze groep mij gaf. Ik gebruik een deel van de oefenen en technieken die we hebben gekregen nog steeds elke dag. Mijn advies: Gun het jezelf en ga het gewoon DOEN! Daniël en Remco super bedankt.

Mamdouh - De training was voor mij persoonlijk heel nuttig, ik heb nieuwe technieken geleerd waarbij ik nu meer relaxheid en ontspanning kan vinden in mijn drukke leven. Mensen vergeten soms onbewust goed te blijven ademen door de drukte in hun leven. Door die cursus vond ik de ruimte in mezelf om weer echt te leven. Voordat ik aan de cursus begon sliep ik echt slecht, ik kon moeilijk in slaap komen en werd veel wakker. Na de 1ste dag sliep ik al beter en na de 2de dag heb ik voor het eerst sinds jaren goed geslapen, echt heel bijzonder! Soms hebben we iemand als Daniël nodig om ons te helpen, ben blij dat ik heb mee gedaan aan de Doorbraak 3 Daagse en gun het iedereen. 

Rita –  In oktober heb ik op aanraden van een kennis deelgenomen aan de doorbraak driedaagse. De deelname is inmiddels alweer al een paar maanden geleden....maar wat een change in life heeft het direct, teweeg gebracht!
Daniël legt alles rustig en overzichtelijk uit, korte en prettige oefeningen, wat je dagelijks zo simpel kan toepassen. Absoluut geen geiten wollen sokken gedoe, ben ik namelijk allergisch voor!
Je leert om beter naar je gevoel te luisteren en bewuster /positiever met situaties om te gaan! Zeker niet te vergeten de prachtige locatie en de rustige landelijke omgeving.
In het oude klooster is het restaurant gelegen, waar de koks heerlijke vegetarische maaltijden serveren. Kan dit iedereen adviseren die door wil groeien! Daniël veel dank en succes!

Florian - Als trainee ging ik hard aan de slag met mijn leerdoelen, soft skills, en vooral met performen en carriere maken, gewoon vlammen dus! Maar als je daar mee bezig bent is het soms lastig om te kijken naar je leven buiten je carriere. Om daar balans in te vinden, om daar ook te vlammen maar dan wel vanuit relaxheid en ontspanning. Eigenlijk kan dat alleen als je er tijd voor neemt om te voelen wat echt goed voor je is, toch? Ik gun deze 3 daagse iedereen, dus ben jij klaar om naast je carriere ook te vlammen in de rest van je leven? Ben je niet bang om je emoties, verdriet en geluk toe te laten? Volg dan deze training om zweverige principes zoals mindfulness en NLP tastbaar en bruikbaar te maken! Bedankt voor 3 topdagen Daniël!

Jasper - “Rust in je hoofd”, “relaxen” & “ontspannen”? Wat een onzin, dat doe je maar na je werk! Althans, dat dacht ik voor dat ik begon aan de training. “Ik ben toch relaxed?” en “Ik ga echt niet zen doen in een klas met van die hippy yoga broek mensen”.

Maar toch zei iets in mij dat het misschien wel een goed idee was. Ik ervaarde ook behoorlijk stres van werk en maakte best wat overuren. Dus misschien toch wat om te proberen. Ik kan niet anders zeggen dan: “Had ik dit maar eerder gedaan”.
Daniël begeleidde ons op een hele realistische maar toch ontspannen manier door het proces om helemaal tot rust te kunnen komen. Je gaat gedurende 3 dagen van een staat waarin je het allemaal spannend vind, naar een staat van pure ontspanning. Neem het vooral aan van een Elektrotechnisch ingenieur die botter was dan een ongeslepen mes. Ik raad je aan om dit te doen, als je er klaar voor bent om helemaal te ontspannen. Wil je beter worden in je werk, soft en hard skills en/of zoek je meer ontspanning op je werk en privé? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Joost –  Ik reisde zonder verwachtingen af naar Huissen waar ik opgevangen werd in een Klooster met een prachtige Kloostertuin waar de rust je echt omarmd. Ik merkte dat ik het toch wel een beetje spannend vond aangezien ik nauwelijks andere deelnemers kende. Dit gevoel was vrijwel meteen weg nadat we gestart waren en Daniël je meeneemt op reis om vanuit je ademhaling, je lichaam te gaan voelen. Daniel zorgt ervoor door zijn openheid en eigen verhalen dat je je veilig voelt en jij er mag zijn hoe je je ook voelt op dat moment. Niks moet alles mag.

Doordat je echt 3 dagen met de gehele groep bent, ontstaat er een band onderling. Er is er zoveel ruimte voor iedere deelnemer om op eigen tempo zich te ontwikkelen. Een van de oefeningen die mij zo is bijgebleven en mij ook regelmatig helpt is dat ik geleerd heb om een geluksmoment uit mijn verleden in mijn gedachten op te slaan en deze binnen 1 sec. op te kunnen roepen. Waardoor ik meteen weer boven aan die besneeuwde heuvel sta, hartje winter en op het punt sta naar beneden te zoeven op mijn slee. Dit heeft meteen impact op hoe ik mij voel, gedraag en reset mijn gedachten. Bizar gewoon! Ik raad iedereen de Doorbraak3daagse aan die de wereld en zichzelf anders wil gaan zien.

Peter – Wat heeft de drie daagse mij gebracht? Het herkennen van bepaalde patronen in mijn leven die mij in de weg zaten. Het voelde heel spannend en veel dingen die ik mocht doen in deze dagen brachten in eerste instantie verwarring.
Door bepaalde technieken die we leerde te gebruiken kwam voor mij een openbaring om hoe om te gaan met een moeilijke situatie in het leven waarbij mijn lichaam gespannen werd. Toen gevraagd werd om mijn hand te leggen op dat lichaamsdeel dat aandacht nodig had, bracht ik mijn hand naar mijn hart en dat riep heel veel onverwachte emoties op die niet weg wilde. De vraag, wat wil ik met mijn leven wilde kon ik met veel tranen wel beantwoorden maar het niet echt pakken.
Ik wil gelukkig zijn zonder mijn emoties op te kroppen en het weg te drukken door iets te veel drinken. Ik wil er zijn voor mijn dierbaren zonder de druk te moeten pleasen. Mijn focus lag erg op pijn en verdriet i.p.v. andersom. Ik ervoer dat ik in een zwart-witte wereld leefde met een slagboom. Aan de andere kant was het mooi en kleurrijk, maar ik kon er niet bij. Ik hoefde alleen door de slagboom te lopen maar dat lukte niet. Ik merkte dat ik boos was op een situatie dat onlangs in mijn leven gebeurd was. Tijdens een oefening triggerde dit mij waardoor ik even in een andere wereld was. Een bepaalde methode heeft mij geholpen om uiteindelijk toch de slagboom te openen en in het mooie land vredig met iemand die heel waardevol voor mij is te liggen en daar te spelen met mijn dierbaren. Ik was erg blij om dit op de laatste dag te kunnen uitbeelden en vrijwillig te delen met de groep. Ik ervaar nu een vrijheid die er niet was en heb handvatten gekregen om niet terug te vallen in mijn oude patroon. Ik kan deze driedaagse bij een ieder aanbevelen.

Cees – in 2016 heb ik een burnout gehad en ben daar eigenlijk nooit helemaal goed uitgekomen en wilde daar wel iets aan doen maar wist niet goed hoe! Toen een vriend mij mee vroeg naar de doorbraak3daagse heb ik wel even getwijfeld.

Ik had wel gehoord van cursussen om je beter te gaan voelen maar had het tot nu toe nog niet  gedaan, het was niets voor mij en zeker niet in een groep dacht ik. Onvoorbereid ben ik er naartoe gegaan, geen informatie opgezocht, ik zou wel zien wat er gebeurt en wat het met mij zou doen en wat het zou opleveren!
Had er wel moeite mee toen ik bij de cursus aan kwam, een groep mensen waar ik 3 dagen samen mee moest zijn en gevoelens / emoties mee moet delen? Weet niet hoe Daniël het deed maar het voelde na een aantal minuten al vertrouwd. Als je het wil kun je gevoelens / emoties delen maar dat hoeft dus niet.
Ik heb deze cursus 3 dagen gedaan in het klooster in Huissen. Een mooi locatie en 3 heel ontspannende dagen.
Het is lastig uit te leggen wat deze cursus voor je doet, als ik voorbeelden zou gaan geven klinkt dit heel zweverig (iets waar ik ook bang voor was ) maar dat is het dus niet. Als je er aan denkt om deze cursus te gaan doen, doe het dan!
Deze cursus geeft je veel inzichten in je gewoontes en gedachten en zeker niet onbelangrijk het geeft je inzichten in de dingen die voor jou waar zijn, maar zijn ze ook echt waar? Mijn vrouw heeft recentelijk de doorbraak 3 daagse ook gedaan en het heeft haar ook veel inzichten over haar zelf gegeven. Belangrijk als je deze cursus gaat doen, zorg er dan voor dat je de dag na de cursus ook vrij bent zo dat je even tijd hebt voor jezelf.

Dennis - Als je anders kijkt, kijk je samen met de groep anders. Door Daniëls goocheldoos te gebruiken weet je van elke emotie een scheet te maken die je lekker kan laten luchten.

Wat kan ik doen om er bij te zijn de volgende keer?

De DOORBRAAK 3 Daagse is voor een selecte groep en wordt in 2023 voor het laatst gegeven op 11,12 en 13 november 2023!

Wil je zeker zijn dat je erbij kan zijn reserveer dan nu een plek, want er zijn nog maar 6 plekken beschikbaar! (update 10 oktober 2023)

In 2023 hanteren we ook een aangepast tarief van maar 599 euro per persoon in plaats van 999 euro! Dus maar liefst 400 euro korting, dus voor nog minder dan de helf van de orginele prijs, omdat het kan! Maar wees er snel bij want vol = vol.

Je wordt dan ook nog volledig ontzorgt, het klooster zorgt voor je eten, drinken en een 1- persoonskamer, wat wil je nog meer?

Om te achterhalen of de DOORBRAAK 3 Daagse geschikt voor je is bel je Daniël op 06-39597682 of mail je naar daniel@alsjeanderskijkt.nl. Wil je het gewoon gaan DOEN omdat het kan, ga dan naar de webshop en bestel dit unieke programma vandaag nog of mail je gegevens naar daniel@alsjeanderskijkt.nl!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen