Anti Depressie Cabaret - 23 september 2023 - Theater de KiK

Ik ben niet gek, ik doe alleen af en toe een beetje raar!

Doe je af en toe ook even lekker gek of ben je misschien wat te serieus geworden? Kan je lachen om dingen die anders gaan dan je verwacht of raak je dan al snel geïrriteerd? Werd je zelf vroeger gek van de regels van je ouders, maar heb je ze nu ook zelf gecreëerd? Bruis je vaak van de energie of voel je je eerder moe? Ervaar je de vrijheid om je ding te doen of heb je het gevoel dat je vooral veel moet in je leven?

Blijf je doormodderen of ga je kijken hoe je je goed kan voelen zonder reden?

Daniël neemt het publiek op een humoristische en ludieke manier mee op reis naar de emoties en de denkpatronen van de mens, Waardoor je anders leert kijken naar de dingen die gebeuren in het leven en dat werkt als anti depressie!

Kan jij al in de spiegel tegen jezelf zeggen ik voel mij goed zonder reden?

MENSKRACHT Theatershow - 20 oktober 2022 - PostTheater

Daniël Albers is manager Leren & Ontwikkelen, trainer en heeft een praktijkboek geschreven over MENSKRACHT. Hij helpt al jaren mensen in hun kracht te komen en hiermee dingen te bereiken die onmogelijk leken.

Deze show is speciaal gemaakt voor mensen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de kracht in zichzelf. In deze show neemt Daniël je mee in hoe hij zelf met vallen en opstaan steeds meer in zijn kracht komt. En laat jou ervaren hoe jij dat ook kunt doen, gaaf toch?

Dus wil je meer ENERGIE, meer ONTSPANNEN en meer GENIETEN van je leven? Kom dan naar deze Theater Show!

22 oktober 2022 was de show te bewonderen in het posttheater in Arnhem. Wil je weten hoe dat was? Klink dan op deze link↓

LinkedIn - Theatershow 
 
 
 
E-mailen
Bellen